Često postavljana pitanja

Možete naručiti direktno na našoj veb stranici, telefonom na +381 11 44 19 417 ili putem poruke na našim Facebook i Instagram fan stranicama.

Plaćanje je jedino moguće pouzećem. Plaća se u gotovini.

Dostava se vrši na celoj teritoriji Republike Srbije i cena  za svaki proizvod je ista bez obzira na lokaciju na koju se isporučuje. Dostava se vrši svakog radnog dana od 9 do 17 časova. Pre nego što pošiljka bude uručena, dostavljač je u obavezi da Vas kontaktira na navedeni broj telefona kako bi Vas obavestio o dostavi i dogovorio vreme i/ili eventualnu promenu mesta isporuke.

Cena isporuke zavisi od broja proizvoda, njihove veličine i težine.
Cenu dostave sistem automatski obračunava kada naručite na našem sajtu, a ukoliko naručite telefonom ili putem poruke na našim Facebook i Instagram fan stranicama, operateri iz kontakt centra će vas obavestiti o isporuci trošak.
Cena dostave je ista u celoj zemlji, bez obzira gde se isporučuje.

Vaše porudžbine za većinu proizvoda se isporučuju u roku od 15-20 radna dana od dana porudžbine.

 Vreme isporuke je jasno naznačeno na svim proizvodima na našem sajtu, a ukoliko naručite telefonom ili putem poruke na našim Facebook i Instagram fan stranicama, operateri kontakt centra će vas obavestiti o vremenu u kojem će vaša porudžbina biti isporučenа.

Nameštaj se samostalno sklapa, montažu radite vi, komadi nameštaja se ne šalju sastavljeni. Dobićete i uputstvo za montažu, sa kojim je ista vrlo laka i jednostavna. Jedino vam je potreban mali cekić i krstasti šrafciger .